Terugblik op een mooie bevestigingsdienst

Zondag 1 september jl. hadden we een extra feestelijke bijeenkomst onder muzikale begeleiding van I4U-music van Manon Companjen. Hoewel Sjaak Biewenga al enkele maanden bij ons actief is, werd zijn intrede in de PKN gevierd. Een 2de feestje na de dienst in april eerder dit jaar.
Op 1 september werd hij verbonden aan onze missionaire wijkgemeente Fonteinwerk als PKN-predikant.

Sjaak werd bevestigd door predikant David Kroeze namens de PGH. Vervolgens kreeg hij de zegen van David, maar ook van de voormalige Fonteinpredikanten Gerhard Heeringa en Henk Jansen. Wat geweldig om zo Gerhard die aan de wieg stond van het Fonteinwerk en Henk die 2 jaar geleden afscheid nam, zegenend betrokken te zien in deze dienst. Vervolgens zongen we hem een zegen toe. Daarna ontving hij felicitaties van Fonteiners en de kinderen van de Kinderdienst.

Daarna nam Sjaak de leiding over deze feestelijke bijeenkomst met het thema Goede start. Hij inspireerde ons om vooral een goede start te maken door God te zoeken, Hem te leren kennen en anderen daarvoor uit te nodigen.  Hij eindigde met: “Zou jij niet eens met mij mee willen op die zoektocht? Misschien is het ook wel wat voor jou? Er is lekker te eten, een goede koek bij de koffie en er is ook wat te eten voor je ziel.”

Aan het einde van de dienst waren er felicitaties van de voorzitter van de PGH en na afloop was er ruimte om door te praten onder het genot van een taartje.

Het was een mooie Goede Start! En we zien uit naar wat God de komende periode gaat doen in en door ons heen.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×