8 september – Gezamenlijke Startzondag in het Plantagepark

Aanstaande zondag komen we als leden van de Protestantse Gemeenschap Harderwijk weer bijeen in het mooie Plantagepark voor de jaarlijkse gezamenlijke Startzondag. Een feestelijke en inspirerende aftrap voor een boeiend en bloeiend nieuw kerkseizoen ‘24/’25.
Hopelijk ben jij er bij. De Startzondag wordt NIET uitgezonden via de kerk-tv. Deze Startzondag zijn er GEEN reguliere diensten in Plantagekerk en Regenboog.

Het Plantagepark zal opnieuw gezellig zijn aangekleed voor de gezamenlijke openluchtkerkdienst om 10.30 uur en allerlei activiteiten erna. Vanaf 9.45 uur staan de koffie, thee en limonade voor ons klaar.
Thema van de dienst is: ‘Vragen staat vrij.’ Dit thema zal verduidelijkt worden door onze voorganger ds. Sjaak Biewenga, met medewerking van jongeren van Step4Wrd uit de Regenboog. De band Embrace o.l.v. Jo-Anne Taylor begeleidt de dienst muzikaal.

Het belooft een mooie dienst te worden. We vertrouwen op heerlijk septemberweer. De collecte is bestemd voor de onkosten en voor Stichting Mensen in Nood 0341.

Hoe ziet deze dag er uit:

09:45 – 10:30 uur: ontvangst met koffie / thee / fris
10:30 – 11:45 uur: 0penlucht-kerkdienst
12:00 uur: optreden door jeugdharmonie Harderwijk
12:00 – 15:00 uur: ontmoeting in het mooi aangeklede Plantagepark

  • diverse spelletjes voor jong en oud
  • springkussens voor de allerkleinsten en de wat grotere kids
  • bezoek de chill-locatie van Youth United
  • kijk- en informatiemarkt over de diversiteit aan activiteiten binnen de kerk
  • doorlopende horecastraat met hapjes (ook vega) en drankjes
  • spectaculaire slotact (14.00 uur), verzorgd door Dununba Percussie. We gaan met z’n allen aan de slag en werken stap voor stap toe naar een swingende climax.

 

WEERBERICHT: kan door weersomstandigheden deze buitendag in het Plantagepark niet doorgaan, dan is er een aangepast programma vanaf 10.30 uur in de Plantagekerk.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×