Breaking: bid en dank!

Beste Fonteiners,

Het nieuwe kerkelijke seizoen staat op het punt van beginnen en maandag 19 augustus hebben wij – na voor velen een vakantieperiode – weer vergadering met de Stuurgroep gehad. Het was een goede vergadering waarin het fijn was om elkaar weer te ontmoeten. Wij willen graag wat nieuwtjes delen en jullie vooral ook vragen om gebed en dank voor wat besproken is.

Afscheid Henk Verschuuren
Henk Verschuuren stopt als secretaris, hij heeft zich 6 jaar met veel liefde en passie ingezet voor Fonteinwerk. Met liefde was hij nog jaren doorgegaan maar het is verstandig dat hij deze stap terug doet en de tijd neemt voor zichzelf en zijn gezin. De secretaristaken worden overgenomen door Bart ter Veen. Als Stuurgroep willen wij Henk hartelijk bedanken voor al het werk dat hij heeft gedaan.

Wij willen de Heer danken voor hoe Hij het werk van Henk heeft gebruikt voor Fonteinwerk en wij willen Hem zijn zegen vragen voor Henk en zijn vrouw Jellie, ook met het oog op het behandelingstraject van Henk.

Nieuwe samenstelling Stuurgroep
Met het vertrek van Henk zijn ook de taken binnen de Stuurgroep herverdeeld. Mathilde Tempert is aangesloten, en zij zal zich bezighouden met het project Missionair.
Willen jullie bidden voor de mensen in de Stuurgroep voor een zegen over het werk dat zij mogen doen. Daarnaast willen wij danken voor het feit dat wij met het aansluiten van Mathilde weer compleet zijn als Stuurgroep.

Opzet @homegroep 1825 (voor 18-25 jarigen binnen het Fonteinwerk)
Om het gat te dichten tussen de jeugdgroepen en de bestaande @homegroepen is de wens ontstaan voor een @homegroep voor jongvolwassenen. Hiervoor is een nieuwe @homegroep in het leven geroepen @homegroep1825 (voor 18-25 jarigen binnen Fonteinwerk). Job Burger zal aan deze groep deelnemen, ook om te helpen bij de opstart. Ben je 18-25 en wil je graag deelnemen of heb je vragen over deze groep dan kan je Job benaderen.

Wij willen vragen om gebed en zegen over deze @homegroep; dat het een mooie plek mag zijn voor de jongvolwassenen.

Inzegening Sjaak Biewenga
Op 1 september wordt Sjaak Biewenga ingezegend als Fonteinpredikant bij de Protestantse Gemeente Harderwijk. Hij is al een aantal maanden aan de slag voor Fonteinwerk, maar op 1 september zal hij ook officieel worden ingezegend als predikant van de PGH.

Wij willen vragen om zegen voor hem en zijn gezin bij het werk dat hij mag gaan doen. En wij willen danken dat Fonteinwerk een predikant heeft.

Dank voor alle vrijwilligers het afgelopen seizoen
Afgelopen seizoen is gedragen door vele vrijwilligers. Bijzonder om te zien hoeveel mensen een rol hebben en zich inzetten voor Fonteinwerk. Wij voelen ons gezegend dat al dat werk wordt gedaan, en als Stuurgroep willen wij graag alle vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet.
Maar wij willen vooral God bedanken voor de vrijwilligers die mogen meewerken aan zijn Koninkrijk. En wij willen Hem vragen om een zegen over het werk dat komend seizoen weer gedaan zal worden.

Nieuw jaarthema ‘Vragen staat vrij’
Het nieuwe seizoen staat voor de deur en hiervoor is ook een jaarthema opgesteld. Er zijn over de hele breedte van Fonteinwerk gesprekken gevoerd om tot het nieuwe jaarthema te komen. Het nieuwe jaarthema is geworden ‘Vragen staat vrij’. Binnen het jaarthema zullen veel voorkomende vragen worden behandeld die spelen bij gelovigen in deze tijd.

Wij willen een zegen vragen voor het nieuwe seizoen. Voor de teams en voorgangers die aan de slag gaan met het Jaarthema. Dat het allemaal mag bijdragen aan de groei van het geloof van de Fonteiners en de mensen om ons heen.

Bedankt voor jullie gebed en jullie aandacht.

Namens de Stuurgroep,
Bart

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×