Nieuw: @homegroep 1825

In het jaar 1825 werd de eerste spoorverbinding gelegd tussen twee steden. Een spannende tijd voor mensen die op de trein stapten. Wat gingen ze onderweg zien? Hoe gingen ze hiermee om? En welke gesprekken voerden ze met elkaar?

Wanneer je tussen de 18 en 25 jaar oud bent, maak je een ook bijzondere reis. Volgens de wet ben je volwassen en de maatschappij verwacht ander dingen van je dan voorheen. Je gaat zelf waarschijnlijk ook anders denken, en de invloed van je ouders wordt steeds wat minder. Dat geldt uiteraard ook voor je geloof. Hoe kijk jij naar God en de Bijbel? Hoe pas je jouw geloof toe in je dagelijks leven? En hoe zit het eigenlijk met al die regels? Vragen en onderwerpen waarover ik graag met jullie in gesprek ga! In de speciale @homegroep “1825” gaan we één keer per maand (in de vierde week van de maand) een avond bij elkaar komen. Alle deelnemers zijn natuurlijk tussen de 18 en 25 jaar oud.

Lijkt het jou leuk en/of interessant om hieraan mee te doen? Geef je dan op! Je mag ook een vriend(in) meenemen.

Job Burger
diaconie@fonteinwerk.nl
06-40146259

P.S. In de verwachting dat veel jongerenntussen de 18 en 25 jaar de nieuwsbrief niet lezen, bij deze het verzoek aan de ouders om dit bericht bij hen bekend te maken.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×