Even voorstellen… Corinne en Jeltsje

Wij, Corinne Voorsluijs en Jeltsje de Vries-Voorsluijs wonen sinds 2009 in Harderwijk. Hiervoor woonden we beide in Dordrecht, waar we elkaar leerden kennen in 2004. Zoals mijn naam al doet vermoeden, ben ik een getogen Fries en Corinne komt uit Noord Brabant, wat je zult horen gezien de zachte ‘g’.

Via onze buren ben ik in 2012 de Alpha cursus gaan doen om opnieuw kennis te maken met het Christelijk geloof. Als twee vrouwen hebben we het best moeilijk gehad en het heeft ons kerk- en geloofsleven zeker beïnvloed. Voor mij was de Alpha een goed middel omdat ik de cursus vele jaren eerder al eens had gedaan en helemaal achter het concept sta. Via de Alpha kwam ik bij het Fonteinwerk terecht en Corinne ging af en toe met me mee. Een paar jaar later ben ik onderdeel geworden van het voorbereidingsteam 2. Hier leerde ik mensen kennen en met elkaar nadenken over de inhoud van een dienst samen met voorganger en band is een mooie ervaring. Voel je vrij ook eens mee te lopen 😊.

We zijn erg dankbaar voor het Fonteinwerk waar we ons welkom voelen en mogen zijn wie we zijn. De muziek en voorgangers spreken ons erg aan. In september 2020 zijn we getrouwd en Henk heeft ons een zegen gegeven bij ons thuis. Gezien de regels toen, was een groot feest en bijbehorende kerkdienst geen optie. Wie weet komt het nog eens.

Corinne werkt bij de Bruna en speelt in haar vrije tijd graag harp of is te vinden bij de bijen of op de racefiets. Zelf werk ik als persoonlijk begeleider bij Kwintes in Lelystad en in mijn vrije tijd wandel ik graag en schrijf ik blogs voor wandelmagazine. Samen bezoeken we graag de Wadden, gaan racefietsen of mountainbiken of lekker naar het theater. We hebben zelf geen kinderen, maar onze vrienden hebben ons peetmama’s gemaakt. Daar zijn we erg dankbaar voor en we genieten met volle teugen van hen. Ricardo (13) en Esmee (11) komen elke drie maanden vanuit Coevorden logeren en de oudste mag in de vakanties ook al alleen komen. Daarnaast vervullen we ook graag onze rol als tante van onze neefjes en nichtjes.
Roept dit verhaal nog vragen op? Vraag ze gerust een keer bij de koffie dan kunnen we verder kennis maken.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×